Drepturi de autor

1. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea CONTRAPUNCT. Exceptie fac fotografiile care sunt preluate dupa alte site-uri, acestea preiau toate conditiile de copyright existente pe site-ul sursa.

2. CONTRAPUNCT ofera acces liber la acest site si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al CONTRAPUNCT.

Utilizatorii care reproduc sau modifica materilele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. Site-ul cuprinde sectiuni in care cititorii isi pot prezenta opiniile. Raspunderea asupra continutului opiniilor cititorilor prezente in site-ul CONTRAPUNCT revine in intregime autorilor acestora. CONTRAPUNCT isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, imaginii site-ului.

De asemenea, CONTRAPUNCT se obliga sa nu modifice sub nici o forma continutul opiniilor cititorilor pe care le-a acceptat spre publicare in paginile CONTRAPUNCT.

4. O data acceptate spre publicare, opiniile cititorilor devin parte integranta a site-ului si se supun regulilor de copyright enumerate in aceasta sectiune.

Prin postarea opiniilor sau oricaror texte in paginile CONTRAPUNCT, cititorii sunt de acord cu urmatoarele:

Raspunderea personala pentru orice aspect legal in legatura cu postarea nu poate fi delegata;
Dreptul de copyright asupra materialului postat revine CONTRAPUNCT;Exceptie fac fotografiile care sunt preluate dupa alte site-uri, acestea preiau toate conditiile de copyright existente pe site-ul sursa.
In nici un caz autorul unei postari nu va revendica vreun drept legal sau vreo raspundere din partea CONTRAPUNCT asupra textului postat, o data publicat in paginile CONTRAPUNCT.

Advertisements
%d bloggers like this: